Ofte stillede spørgsmål

Sp. – Hvad hvis min skræddersyede kjole ikke passer?

Sv. – Vi sælger masser af kjoler, og så længe du følger vores målevejledning, er der som regel ingen problemer. Men hvis du får en kjole, der ikke passer ordentligt, garanterer vi dig en perfekt pasform, hvilket giver dig mulighed for at besøge en lokal skrædder og tilpasse din kjole uden ekstra omkostninger. Læs mere her!

Hvis din kjole ikke kan tilpasses, eller i det usandsynlige, tilfælde, at du ikke kan lide kvaliteten af din skræddersyede kjole, kan du indgive en formel klage, i hvilket tilfælde, vi kan hjælpe dig med at finde ud, hvad der gik galt, og hvordan vi bedst kan løse problemet.


Sp. – Er der mulighed for at se jeres kjoler i virkeligheden?

Sv. – I øjeblikket har vi ikke en butik, hvor vi kan fremvise vores kjoler. I stedet kan vi sende gratis farveprøver, så du har mulighed for at se kvaliteten og farven af vores stof. Læs mere her!

Vi vil også gøre vores bedste for at hjælpe dig med spørgsmål om design og pasform gennem vores kundeservice.

Sp. – Jeg har en fest, jeg skal til, om et par uger. Hvor hurtigt kan I levere en kjole?

Sv. – Vi har et mindre lager af færdigsyede kjoler, vi hurtigt kan sende til dig. Henvend dig til kundesupport for at høre mere om, hvilke kjoler vi har liggende i øjeblikket.

Vores normale leveringstid er 15 arbejdsdage og med vores ekspreslevering sender vi dem inden for 10 arbejdsdage. I visse perioder har vi også mulighed for at prioritere ordrer, hvis det haster, du skal bare kontakte vores kundesupport, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.


Sp. – Jeg har fundet en flot kjole på jeres websted, men jeg vil gerne foretage nogle mindre ændringer i designet. Er det muligt?

Sv. – De fleste af vores kjoler kan tilpasses, f.eks. ved at fjerne linningen, tilføje et slæb, osv.

Du skal bare tilføje "Tilpasning" ved kassen og skrive dine ændringer i kommentarfeltet. Det er en god ide at kontakte vores kundesupport først på hej@sofiamoore.dk for at diskutere de ændringer, du ønsker at foretage.


Sp. – Jeg er gravid - kan jeg stadig bestille en skræddersyet kjole fra jer?

Sv. – Først og fremmest, tillykke! Mange af vores designs, der er skåret lige under busten, er perfekte, når du er gravid. Vi kan tilpasse andre designs for en bedre pasform, f.eks. ved at tilføje snøring i stedet for en lynlås osv. Kontakt os på hej@sofiamoore.dk for yderligere oplysninger.


Sp. - Hvor lang tid tager det at levere en skræddersyet kjole?

Sv. – Vores leveringstid er 15 arbejdsdage, uanset hvilken type kjole du bestiller. Som alternativ har vi også ekspreslevering, der kun tager 10 arbejdsdage for en yderligere betaling på 249 kr.


Sp. – Hvis jeg ikke er tilfreds med kjolen, er det så muligt at returnere den?

Sv. – Vores kjoler i faste størrelser kan returneres inden for 14 dage efter, du har modtaget din kjole. Hvis du har købt en skræddersyet kjole, kan du ikke returnere din ordre, siden den er syet efter dine individuelle mål. I stedet tilbyder vi vores perfekte pasformsgaranti, som du kan læse mere om her.


Sp. – Jeg synes det er svært at vælge farve til mit tilbehør, hvordan gør jeg det?

Sv. – Læg dit tilbehør i indkøbskurven og gå til kassen. Der finder du et kommentarfelt, hvor du kan fremsætte ønsker om stof og farve. Hvis du allerede har bestilt en kjole fra os og ønsker at matche dit tilbehør med kjolen, kan du skrive en kommentar om, at der er en tidligere ordre i dit navn. Når vi har de oplysninger, kan vi sørge for, at du får nøjagtig samme farvetone!