Vi garanterer en perfekt pasform ved hver bestilling

Hver dag arbejder vi hårdt for at levere skræddersyede kjoler med en perfekt pasform. Vi føler os fortsat ansvarlige for vores produkter efter de er afsendt, og vores mål er at du skal være 100% glad for din bestilling. For at nå vores høje mål, giver vi dig muligheden for at justere din kjole hos en lokal skrædder, hvis en måling viser sig at være forkert. Vi kalder dette vores perfekt pasform-garanti.

Perfect fit-guarantee

  • Vores perfekt pasform-garanti dækker omkostningerne op til 400 DKK for kjole justeringer hos en lokal skrædder i Danmark.
  • Garantien dækker alle vores skræddersyede kjoler
  • Før en justering skal du kontakte kundeservice på at hej@sofiamoore.dk og beskrive de problemer du har
  • Efter justeringen er foretaget, så send blot dine kontooplysninger sammen med en kopi af betalingskvitteringen til os. Et billeder eller scannet digital kopi af kvitteringen er helt fint.

 

For at garantien skal være gyldig, skal du kontakte os indenfor 14 dage efter modtagelsen af kjolen. Garantien er gyldig en gang pr kunde.

Hvis din kjole ikke kan justeres eller hvis du ikke er tilfreds med kjolens kvalitet, har du ret til at annullere købet. I dette tilfælde, skal du returnere kjolen til os, så vi kan foretage en nærmere gennemgang af din klage og hvis klagen accepteres, kan du beslutte dig for om du ønsker en ny kjole i stedet for, eller en fuld refundering.

Læs mere om vores vilkår og betingelser.