Matchende tilbehør

Fandt 4 varer
 • Vend
  350 kr

  Tilbehørssæt der indeholder alle tre af vores matchende tilbehør. En lommetørklæde En tørklæde En butterfly Vi syr tilbehøren i samme farve som din kjole. Hvis du vil have en anden farve, kan du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller.

  350 kr
 • 40 kr

  Et lommetørklæde der matcher din kjole perfekt og vil se godt ud i din ledsagers brystlomme. Bare tilføj produktet til din indkøbskurv og vi matcher og sender det sammen med din kjole. Lommetørklædets størrelse er 45 x 45 cm

  40 kr
 • 240 kr

  En matchende butterfly, der vil passe perfekt til din ledsager. Syet i samme farve som den kjole du bestiller. Skriv en kommentar eller kontakt kundeservice hvis du har behov for en anden farve.

  240 kr
 • 80 kr

  Vores matchende tørklæde er en fantastisk komplement til din kjole. Tag det over dine skuldre eller over din arm sammen med en håndtaske for det perfekte look. Tørklædets størrelse er 180 x 60 cm

  80 kr
Fandt 4 varer

Gratis farveprøver

Bestil gratis farveprøver for alle vores kjoler. Du kan finde ordresedlen på produktsiderne.

Perfect fit garanti

Hvis nogen measurment ville afvige på din kjole kan du justere det på en lokal skrædder. Vi godtgøre udgifterne.

Altid hurtig levering

Vælg vores gratis 15 arbejdsdag levering eller betale ekstra for 10 dage express shipping.

Matchende tilbehør fuldender dit look

Matchende tilbehør løfter din påklædning og gør det nemt at vise, at dig og din ledsager kom til festen sammen. Tilbehøret er syet i stof der matcher din kjole perfekt, hvilket gør forberedelserne meget praktiske, da du kan opbevare alt det nødvendige til festen på et sted.

Matchende tilbehør